Fine, falske fregner - se videoen!

Fine, naturlige fregner er faktisk mulig å få til - helt uten sol. Nøkkelen er å ha rett produkt.
Publisert  02.08.16
Å tegne på liksomfregner kan ofte resultere i en veldig kunstig og rar look. Når man ser at fregnene er uekte, da har man bommet (med mindre det er utseendet man ønsker å gå for, såklart). Utfordringen er å finne et godt produkt som, A: har realistiske farger, B: er ultraholdbart og, C: har en tupp som ikke er for bred og rund.

Øyebrynprodukter er ofte de beste fregnefargene, men disse er ofte ekstremt harde og krever en del gnikking før den perfekte fargen sitter, og når den først sitter har prikken blitt altfor stor og "flytende", nesten som en møkkete flekk.

Det aller beste produktet til å lage fregner med er den som er brukt i videoen: MAC Penultimate Brow Marker. Den er som en flytende liner, men tørker på et blunk. Klapp litt oppå hver prikk med en gang du har påført fargen slik at den ikke blir altfor skarp. Det skaper et nydelig og ekte resultat, og gjør at prikkene ikke blir helt identiske.

Hvis du vil jukse fram alle fregnene du ikke fikk i sommer, så gå over de småfregnene du kan så vidt antyde med Penultimate Brow Marker, og tegn også noen litt utenom. Pass på at plasseringen ikke blir helt symmetrisk og perfekt, da er det lett å se at du har juksa!

Drawing on good fake freckles requires a product that has realistic colours, is long-lasting and has a sharp tip. Many eyebrow products provide great freckle-colours, but they are often hard to apply and can easily result in a freckle that looks like a dirty patch rather than a pretty sun spot.

If you want to fake your freckles, the best product I've seen out there is the MAC Penultimate Brow Marker. It ticks all the boxes. Just look at how it's applied it in the video, and how beautiful and realistic the result is!
Annonse:
© 2016 En Paperfree-løsning levert av Norgesdesign | Personvern og Cookies