Savnet og elsket

Du vet når du er på ferie og innser at savnet etter den ene flaska som står på badet nesten er høyere enn ferien selv noen ganger.  Jeg hadde det sånn med et par ting i sommer. Samtidig var jeg ekstra fornøyd med noen av produktene jeg hadde valgt å pakke med meg også. :)
Publisert  27.07.16
You know the feeling when you go on holiday and realise that the need for that one special product you left behind on the bathroom shelf or thought was too extravagant for the holiday is almost bigger than the holiday itself? I had that happen to me this Summer. At the same time, I was very pleased to bring a few new favourites that turned out to work amazingly.
ELSKET!

Mac Prep&Prime pudder:
Perfekt når man vil matte ned en skinnende t-sone uten å se sminket ut. Denne kom supergodt med når vi skulle ta en lunsjpause fra stranda eller ut og spise på kvelden. Litt svusj svusj i t-sonen og under øyene, litt kremrouge og highlighter i kinnene, litt concealer på pigmentflekkene --> ready to go!

Korres Body Oil: Rett og slett en skikkelig deilig kroppsolje som fukter supergodt uten å klisse. Denne ble som en nærende aftersun etter hver dag på stranden. Dessuten lukter den så nydelig at jeg droppet parfyme, det er deilig å lukte naturlig og rent på sommeren. 

Babor Sun Lotion SPF30: Veldig tyntflytende og veldig bra! Jeg ble ikke solbrent i år, og det er nok både takket være at jeg var flink til å smøre meg ofte og at jeg hadde en fersk og god faktor som jeg likte å bruke.

Kiehl´s Repairing Conditioner: Hvis du leser lenger nedenfor om produktene jeg savnet så var Kiehl´s hårmasken en av dem. Men heldigvis hadde jeg denne balsamen i liten størrelse som løste floker og gjorde håret bedre enn de dagene jeg brukte den andre mini-balsamen jeg også hadde med. Det var merkbar forskjell, men jeg har jo likt denne i lang tid så det kom ikke som noen overraskelse. ;)
SAVNET!

Kiehl´s Olive Hair Pak:
Den beste løsningen for flokete hår (som ikke akkurat blir mindre flokete i sand og saltvann) er denne hårmasken. Den får sitte i nyvasket hår mens jeg shaver legger og vasker ansiktet. Selv 2 minutter er bra nok. Så bruker jeg ghd børsten til å gre gjennom håret mens vannet renner over og skyller ut masken. Når jeg går ut av dusjen er håret flokefritt. 

ghd anti-static hårbørste: Jeg bruker denne børsten kun i dusjen. (I tørt hår bruker jeg alltid Mason Pearson børsten min.) Sammen med masken deler den opp floker på null komma niks.

Scholl elektrisk fotfil: Åh jeg hadde med meg en patetisk liten fotsvampgreie som jeg trodde skulle holde, men etter så mye barbeinttassing trenger hvertfall mine labber kraftigere kost. Jeg elsker denne fotfilen, den sliper skikkelig bra, og den skal alltid være med heretter.

Exuviance Face Polish: Jeg hadde pakket med meg Clarisonic-kosten min og tenkte at den dugde både som rens og peeling i 10 dager. Det gjorde den ikke. Den renser riktignok godt, men jeg kjente at jeg hadde behov for å skrubbe huden opptil flere ganger, og da er det denne fra Exuviance jeg savnet mest, den er litt grov, og det liker jeg.

En siste ting jeg skulle ønske jeg hadde gjort annerledes er å ta Shellac på hendene før jeg reiste. Det er noe i solkremer som sliper vekk neglelakken, og selv om jeg alltid gjør 3 steg med topcoat og greier blir overflaten ofte matt og stygg og litt seig etter veldig kort tid. Nei, neste gang blir det Shellac i den fine nude fargen jeg har fått før!
© 2016 En Paperfree-løsning levert av Norgesdesign | Personvern og Cookies