Taxfree shopping

For mange er en stor spenning i selve reisen å shoppe på taxfree. Personlig pleier jeg å styre litt unna. Det er lett å gå bananas og hamstre med seg produkter man egentlig ikke har bruk for, og selv om det er litt billigere koster det fremdeler penger å kjøpe. Men det er én ting jeg ofte unner meg fra hyllene.
Publisert  25.07.16
Jeg synes det er stas å finne meg en ny leppestift, det har liksom blitt en greie for meg det å finne en fin leppefarge jeg skal bruke i ferien. Dessuten koster det ikke flesk. Sommerens fangst var Dior Addict Lipstick i fargen 441 Frimousse, den er transparent, fuktig og naturlig fersken korall (litt lysere enn bildet viser faktisk).

Jeg synes dette er en lekker farge til solbrun hud og solbleket hår. Den bringer tankene mine til 60-tallets Brigitte Bardot, og hvem vil vel ikke se littegrann ut som henne? ;)

Hvis du er en av de som liker å handle på taxfree så vil jeg råde deg til å gå for de fine settene og pakkedealene de har (for eksempel YSL har sett med Touche Èclat og Volume Effet Facils Mascara). Det finnes også mange fine og praktiske makeup-skrin som jeg alltid sikler på (Lancôme, Dior osv osv) som ikke er tilgjengelige i vanlige butikker, samt superpriser på forbruksvarer som bodylotions og dusjgeleer. Utenlandske taxfrees er jo såklart ekstra spennende da de byr på en masse vi ikke har tilgang på her hjemme.

Har du gjort noen skjønnhetskupp i sommer, så vil jeg gjerne høre! :)

The one thing I always get from taxfree is a new lip colour. I try to avoid spontanious shopping, which often lead to spending a fortune on stuff I don´t really need or have plenty of at home already. But a new lipstick has kind of become my thing. This year´s purchase was the beautiful transparent coral shade 441 Frimousse from Dior. I have loved the Dior Addict lipsticks since they were launched, and therefore it was an easy choice for me to turn to this range again this Summer. The colour reminds me a bit of Brigitte Bardot and her supersexy 60´s look.

Annonse:
© 2016 En Paperfree-løsning levert av Norgesdesign | Personvern og Cookies